O nama

Poštovani, dobrodošli na prezentaciju naše firme.

Firma SUPSTRATI MAKI DOO se bavi proizvodnjom profesionalnih supstrata za uzgoj biljaka,u  hobi pakovanjima od 5,10,20,50 i 70 litara,proizvodnjom glistenjaka i direktnim uvozom profesionalnih supstrata i treseta u pakovanjima od 250 litara,5500 i 6000 litara.

Firma je registrovana 1999 godine,prvo kao preduzetnička radnja pod nazivom Proizvodnja i plasmanglistenjaka Maki,a zatim kao DOO pod nazivom Supstrati Maki doo.

U sastav našeg proizvoda ulaze svetli i crni treset,granulisano vodotopivo đubrivo sa mikroelementima i kreč za regulaciju pH.

Supstrat je 100 % sterilan.Primenjuje se direktno(bez potrebe za bilo kojim dodacima) za setvu semena povrća,za sadnju cveća,sobnog,balkonskog,baštenskog,pri presađivanju povrća,za uzgoj travnjaka itd.

Najveći smo snabdevači kiselim tresetom u pakovanju od 6 m3 u Srbiji i regionu.Kiseli treset se masovno koristi pri uzgoju borovnice,četinara,rodendrona i svih biljaka koje zahtevaju kiselu sredinu.

Ambalaža je troslojni polietilen sa zaštitnim unutrašnjim i spoljašnjim slojem,zaštićena specijalnim lakom,puna fotografija.

Naše proizvode,pored prodaje u Srbiji, izvozimo u BiH,Makedoniju, a takođe prodajemo i na Kosovu i Metohiji.

Mi smo jedina firma u Srbiji koja se bavi proizvodnjom profesionalnih supstrata.

U 2016 godini smo isporučili na tržište 3,114.250 litara ili 43 šlepera naših proizvoda a ukupno 7,234.000 litara,uključujući i robu iz uvoza.

Direktni smo uvoznici treseta i supstrata i ovlašćeni predstavnici za Srbiju firme Compaqpeat iz Latvije.